Såld

Nordanby, Västerås

Karlfeldtsgatan 45

Slutpris: 3 275 000 kr

Karlfeldtsgatan 45

Friköpt, familjevänligt, och inflyttningsklart!

På barnvänliga Nordanby finns nu detta fina friköpta radhus i två plan i mycket välskött och fint skick. Planlösningen erbjuder en entrévåning med de sociala ytorna så som ett snyggt och modernt kök. Rymligt och härligt vardagsrum med utgång till generös altan och tomt i sydväst-läge där kvällssolen bjuder på härliga stunder. Vidare finns även tvättstuga med badkar, och gästtoalett på entrévåningen.

Tomten är fint belägen och insynsskyddad, här finns en stor gräsmatta där barnen kan leka, fina odlingsmöjligheter och uppvuxen grönska.

På det övre planet finns tre bra sovrum. Här finns även badrum med dusch. Helt enkelt ett radhus som är perfekt för barnfamiljen!

Nordanby är ett populärt område med lugna kvarter och promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fina promenadstråk, lekplatser och lugna miljöer. Centralt läge med enkel och snabb access till kommunikationer.

Garage i länga med parkeringsplats framför garaget tillhör. Annars bra bussförbindelser och jättefina cykelvägar ända in till centrum.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlfeldtsgatan 45, Såld i Nordanby, Västerås Planlösning från Karlfeldtsgatan 45, Såld i Nordanby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad