Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 82B, 1tr

Slutpris: 7 800 000 kr

Karlbergsvägen 82B, 1tr

Sekelskifteslägenhet i toppskick med balkong i lungt gårdsläge!

*Kontakta mäklare för mer info och bilder*

I vackert gårdshus på populära Karlbergsvägen ligger denna välplanerade sekelskifteslägenhet om 68 kvm som fördelas på tre rum och kök. Lägenheten karaktäriseras av flertalet tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster med fint ljusinsläpp, genomgående vackert trägolv i original, spegeldörrar och högt i tak som ger en trivsam känsla av luft och rymd. Här bor man med fantastiska bekvämligheter, genomgående högkvalitativa materialval samt en härligt solig balkong. Lägenheten ligger i populära Birkastan på den lugnaste delen av Karlbergsvägen med en fin grönskande trädgård framför entréporten. Detta är ett boende som inbringar ett lugn mitt i staden!

Bostadens vardagsrum är rymligt och genomgående ljust med sina ytskikt samt vackra spröjsade balkongdörrar som släpper in ett härligt naturligt ljus till rummet. Rummet är lättmöblerat och erbjuder gott om plats för bl.a. soffgrupp och matbord för 4-6 personer. Från vardagsrummet nås den soliga balkongen där man med fördel kan avnjuta trevliga morgnar och kvällar. Det stilrena köket är renoverat och omålades 2021, fullt utrustat med moderna vitvaror där bland annat kyl/frys och fläkt byttes ut 2021. Köket går i ljusa toner och erbjuder gott om plats för förvaring i ljusgråa över- och under skåp. Dessutom finns det gott om arbetsytor på vacker bänkskiva i marmor. Bostadens stora rogivande sovrum har ett naturligt ljusinsläpp från fina spröjsade fönster och har plats för en dubbelsäng samt fantastiska förvaringsmöjligheter i sovrummets egna walk-in closet. Badrummet är fräscht helkaklat och erbjuder golvvärme samt bekvämligheter i form av en tvättmaskin med tumlarfunktion. Badrummet präglas av snygga detaljer som tex den ljusa marmorskivan ovan kommoden. I övrigt finns ytterligare ett sovrum vilket nås från köket och rymmer en säng och annan önskad möblering. Hallen erbjuder gott om plats för förvaring och avhängning, ytterligare förvaringsmöjligheter ges i en klädkammare som ligger i anslutning till hallen.

Brf Skålen 13 är en äkta, stabil förening med låg belåning som äger marken. Föreningen har en underbar innergård med sittgrupper, sandlådor och grillmöjligheter om sommaren. Dessutom finns bastu med dusch, toalett och enskilt badkar i gårdshuset samt övernattningslägenhet och bokningsbar gemensamhetslokal.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Bostaden ligger i ett attraktivt läge, ett stenkast från Rörstrandsgatan, Vasastans restaurangtätaste gata. På sommaren kantas gatan av mysiga uteserveringar och blomsteruppsättningar. För sköna promenader kan man promenera runt Karlberg, Kungsholmen eller runt Vasaparken där det finns caféer, minigolf, fotbollsplan och flera lekparker. Odenplan med dess rika utbud av butiker och välsorterade mataffärer nås med en kortare promenad. Vill man ta sig till Kungsholmen ligger det en snabb promenad bort över Sankt Eriksbron. På andra sidan Sankt Eriksbron finns Västermalmsgallerian för den shoppingsugna, där de flesta butikskedjorna finns. Busshållplats belägen precis utanför porten och vid Sankt Eriksplan fler utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar och flygbussar. Återvinningsmöjligheter i nära anslutning till porten, och i området finns flertalet populära skolor och förskolor.

Välkomna på visning!

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Benjamin Karacic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Intresseanmälan

Var du intresserad av denna bostad?

Vi har flera liknande bostäder till salu så kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad