Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 47B

Slutpris: 8 400 000 kr

Karlbergsvägen 47B

Sekelskiftestvåa med två kakelugnar och balkong mot lugn gård

Nu saluförs en ytterst välplanerad sekelskiftes tvåa i en vacker fastighet anno 1906. Välbevarade detaljer från sekelskiftet återfinns i vackra kakelugnar, pardörrar, takstuckatur och djupa speglade fönsternischer. Stora vackra fönster tillsammans med den generösa takhöjden om ca 3,3 m skapar ett otroligt ljusflöde som genomsyrar hela lägenheten. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt en inre möblerbar hall. Vidare når du det stilrena köket med utgång till den mysiga balkongen med soligt sydvästläge med vy över föreningens trivsamma gård. Luftigt och socialt vardagsrum som rymmer soffgrupp och matplats, perfekt för umgänge med familj och vänner. Ett väl tilltaget sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i garderob samt klädkammare. Helkaklat badrum med dusch. Här bor du i stabil, välskött förening med synnerligen god ekonomi!

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 47B, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad