Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 47A

Slutpris: 9 100 000 kr

Karlbergsvägen 47A

Sekelskiftestvåa med en underbar uteplats!

Nu saluförs ytterst välplanerad sekelskiftestvåa med en underbar uteplats i vacker fastighet anno 1906. Välbevarade detaljer återfinns i vacker kakelugn, spegeldörrar, välvda fönster med djupa nischer samt genomgående plankgolv. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden skapar härligt rymd och rikligt ljusinflöde. Generöst vardagsrum med gott om utrymme för soffgrupp med tillhörande möblemang och vacker kakelugn som ger hög mysfaktor. Rofyllt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Stilrent kök med plats för matbord och utgång till den härliga uteplatsen som kan möbleras med utemöbler och diverse planteringar. Helkaklat badrum med badkar och dusch. Här bor du i stabil, välskött förening med synnerligen god ekonomi!

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Kvarteret ramas in av Rörstrandsgatan, Norrbackagatan, Karlbergsvägen och Birkagatan. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 47A, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad