Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Karlbergsvägen 43B, 5 tr

Slutpris: 12 000 000 kr

Karlbergsvägen 43B, 5 tr

Högst upp - lågt belånad förening

Högst upp // Fastighet anno 1910 //Tidstypiska detaljer // Speglade dörrar // takrosetter // Taklister // Burspråk // Klassisk fiskbensmönstrad ekparkett // Utsikt över takåsarna // Hörnlägenhet // Rikligt ljusinsläpp // Stora sällskapsytor // Möjligt med två wc // Nettoskuldsättningen för lägenheten är noll // Lågt belånad förening // Bastu i föreningen // Möjlig 4:a

Välkommen till denna charmiga bostad i en fastighet anno 1910 med mängder av tidstypiska detaljer. Bostaden präglas av stora sällskapsytor och ett rikligt ljusinsläpp i och med bostadens höga läge. Rymliga kök och badrum samt utmärkt förvaring i garderober och en klädkammare. Ursprungligen var denna lägenhet disponerad som fyra rum och kök med ett extra rum i köket.

Föreningen är välskött och hade vid årsskiftet högre tillgångar än skulder så nettoskuldsättningen är noll.

Birkastan är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskifteshus. Birkastan ramas in av sina gemytliga kvarter mellan S:t Eriksgatan, Karlbergsvägen, Norrbackagatan, Norra station och Rörstrandsgatan. Här upplever man pulsen vid Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. I Vasastan finns förutom de stora butikskedjorna också många trevliga småbutiker med olika karaktär. Här finns också gott om kaféer, kvarterskrogar och restauranger. I övrigt finns all tänkbar service med vårdcentraler, Odenplans läkarhus, BVC, närakut och specialistvård. I området finns många förskolor, grundskolor och gymnasium med olika inriktning. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer och nyöppnade Citybanan som är en gemensam station för både tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan. Flygbussarna stannar vid S:t Eriksplan. Stadsdelen började växa fram under senare delen av 1800-talet i Vasastan ryms Birkastan, Röda bergen, Atlas, Sabbatsberg och Sibirien.

Jonas Tillman
Ansvarig mäklare

Jonas Tillman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonas
Elena Ghatan
Assisterande mäklare

Elena Ghatan

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Elena

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 43B, 5 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad