Såld

Vasastan, Stockholm

Karlbergsvägen 33

Slutpris: 8 325 000 kr

Karlbergsvägen 33

Sekelskiftespärla med kakelugn!

På bästa adress saluförs nu en fantastisk sekelskiftespärla (möjlig 3a) i vacker fastighet anno 1900.

- Möjlig 3a
- Renoverad 2017
- Dubbla förråd
- Fungerande kakelugn
- Stabil förening

Välkommen till en socialt planerad tvåa med stora fönster, djupa nischer och generös takhöjd som ger genomgående rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Renoverad 2017 med moderna och exklusiva materialval som samsas med vackra välbevarade attribut som återfinns i stuckatur, takrosetter och fungerande kakelugn. Det väl tilltagna vardagsrummet med fungerande kakelugn och plats för soffgrupp ligger i öppen lösning mot det stilrena och fullt utrustade köket. Här finns utrymme för en stor matgrupp. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i en klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och generös hall med avhängning. För den som önskar finns möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum, se alternativ planlösning.

Här bor du i ett av Stockholms populäraste område med trivsam atmosfär och vackra sekelskifteshus. På några minuter når man Odenplan, S:t Eriksplan och Karlbergs Slott med sina vackra promenadstråk längs kanalen. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken där det finns lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för familjen! Är du sugen på en längre promenad kan du strosa Kungsholmen runt. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flygbuss och flertalet innerstadsbussar som passerar på Sankt Eriksplan.

Missa inte denna fantastiska sekelskiftestvåa på bästa läge - varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 33, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Karlbergsvägen 33, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad