Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Karlbergsvägen 32A

Slutpris: 10 300 000 kr

Karlbergsvägen 32A

Fantastisk sekelskiftesfyra med ca 3,20m i takhöjd i skuldfri förening!

Nu saluförs en sekelskiftesfyra belägen i vacker fastighet anno 1889. Här bor du i skuldfri förening på attraktiva Karlbergsvägen invid Odenplan.

- Anno 1889
- Sekelskiftesdetaljer
- 3,20 m i takhöjd
- Skuldfri förening
- Låg avgift
- Gott om förvaring
- Utmärkta kommunikationer

Välkommen till en fantastisk sekelskiftesfyra med generös takhöjd om ca 3,20m och stora fönster med djupa nischer som skapar genomgående härlig rymd och rikligt ljusinsläpp. Bostaden har välbevarade sekelskiftesdetaljer som återfinns i vackert trägolv, pardörrar och stuckatur. Väl tilltaget vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats och fullt utrustat kök med plats för ett matbord. Bostaden har tre bra sovrum varav det ena med utgång till uteplatsen som erbjuder kvällssol. Ett helkaklat badrum med tvättpelare samt en gäst-wc. Generös hall med bra förvaring och extern förvaring i ett källarförråd.

Brf Jasminen 6 är en välskött, äkta förening som är skuldfri. Till medlemmarnas förfogande finns en mysig innergård med stora ytor, perfekt för barnfamiljen. Föreningen har också en välutrustad tvättstuga i källaren.

Här på Odenplan bor du i absolut toppläge i hjärtat av attraktiva Vasastan. Här finns grönskande Vasaparken med dess café, minigolf, lekpark och rekreationsmöjligheter. Här finns det även ett stort utbud av av restauranger, butiker, närservice och träningsmöjligheter med flertalet gym. Ett stenkast till Odenplans T-bana och utbud av restauranger, butiker. En kort promenad bort finns S:t Eriksplan/ Rörstrandsgatan där du hittar ytterligare utbud av trendiga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Hagaparken för motion och Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och flertalet innerstadsbussar. För den bilburne finns ett flertal garage i närområdet eller boendeparkering Vasastan. Vill du bo i bästa delen av Vasastan har du hamnat helt rätt!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlbergsvägen 32A, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad