Såld

Östermalm - Lärkstan, Stockholm

Karlavägen 4

Slutpris: 10 500 000 kr

Karlavägen 4

Varmt välkommen till vackra Karlavägen och till en eftertraktad och modern bostad i den mycket populära föreningen vid Jarlaplan/ Ellen Keys Park. Bostaden är genomgående och i mycket fint skick med ett vackert burspråk och med solig balkong mot föreningens fina och välskötta innergård. Föreningen är äkta med mycket god ekonomi, låga avgifter och med ett stort garage i huset.

- Generöst sällskapsrum med vackert burspråk
- Solig balkong med gårdsläge
- Två sovrum
- Klädkammare samt platsbyggda garderober
- Tvättmaskin och torktumlare
- Stilrent renoverad
- Garage i huset med hiss till/från våningsplanet
- Äkta förening, god ekonomi
- Låg månadsavgift
- Goda lokalintäkter till föreningen

Med ett alldeles ypperligt Östermalmsläge, saluförs nu en stilfull och modern bostad om tre rum och kök. Bostaden är genomgående och har ett högt och fritt läge med vacker utsikt över såväl innergård och grönska som över vackra och grönskande Karlavägsallén. Bostaden disponeras med ett härligt, ljust och luftigt sällskapsrum med ett vackert burspråk samt ett stilfullt renoverat kök med plats för många gäster runt matbordet. Badrummet är rymligt, exklusivt och stilrent renoverat med tvättmaskin och torktumlare samt mycket bra förvaring och stor dusch med glasdörrar. I den inre hallen finns en bra inredd klädkammare. Mot innergården finns de båda sovrummen rofyllt belägna, varav ett med utgång till lägenhetens soliga balkong.

Föreningen
Brf Träskfloden 15 är en äkta förening som består av 10 flerbostadshus med 7-8 våningar. Föreningen upplåter 194 lägenheter med bostadsrätt, tre hyresrätter (dold tillgång i föreningen) och 17 lokaler med hyresrätt. I föreningen finns ett garage med 176 platser vilket nås med hiss direkt från våningsplanet, i dagsläget ca tre månaders kö. Brf Träskfloden 15 är en populär och mycket välskött förening med goda intäkter från lokalhyresgäster vilket medför en mycket god ekonomi och låga månadsavgifter för medlemmarna. Skuldsättning är endast 2718 kr/kvm (enl årsred 2022). I föreningen finns gemensamma utrymmen i form av en mycket vacker innergård samt cykelrum, barnvagnsrum, återvinning, grovsoprum samt bastu och tvättstuga som kan bokas av medlemmar.

Omgivning
Här bor ni i ett av Stockholms mest attraktiva kvarter med allt man kan önska sig inom nära räckhåll. I området finns många populära butiker och restauranger och på bara några minuter nås Humlegården för en härlig promenad eller joggingtur i grönskan. Längtar du efter shopping och nöjen är Stureplan och Östermalmstorg inte långt bort och vid Östermalmstorg finns den välkända saluhallen, där du avnjuter en god lunch eller inhandlar fina råvaror till kvällens middag. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Bra kommunikationer finns i området med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Välkommen att anmäla intresse dig till visning!
Ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter mob: 0706703221, Mail: therese.nilsdotter@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karlavägen 4, Såld i Östermalm - Lärkstan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad