Såld

Löten, Uppsala

Karin Boyegatan 8 B

Slutpris: 2 450 000 kr

Karin Boyegatan 8 B

En totalrenoverad trea i markplan med fin uteplats i söderläge samt två badrum!

Välkommen till denna fina trerummare som genomgått en totalrenovering 2014/2015. Resultatet är en lägenhet som verkligen sticker ut!

Här bor du med en utmärkt öppen planlösning som erbjuder flexibilitet i kombination med representativa ytor, allting i ljusa toner och smarta lösningar. Uteplatsen i soligt söderläge är en liten oas av grönska som dessutom även den är genomarbetad och byggd med trall och planteringslådor i kombination med en liten gräsyta så ger det lägenheten en härlig villakänsla. Förutom den öppna planlösningen finns här två badrum, varav det ena har dusch och tvättmaskin och det andra har badkar samt två stora sovrum skilda från varandra av badrummen.

I den trevliga föreningen med gröna innergårdar finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu, motionsrum/träningslokal och biljardrum. Vidare finns bordtennisbord, tennisbana, boulebana, basketkorgar, snickarbod och vävstuga.

Föreningen hyr ut 212 parkeringsplatser med el-plint, kostnad 118 kr/mån och 114 platser i kallgarage, kostnad 300 kr/mån. Det finns avgiftsbelagd gästparkering bakom den norra gavel-längan.

För att bostadsrättsföreningen ska kunna bevilja dig/er medlemskap krävs enligt deras stadgar att du/ni är medlemmar i HSB Uppsala. För att bli medlem måste du dels betala en andel på 500 kr och dels en medlemsavgift på 300 kr (150 kr om halva året redan har gått).

För dig som söker ett hem med stil såväl som funktion och dessutom drömmer om en trädgård.
Tacksam för att ni anmäler er till denna visning, varmt välkomna!

Martina Brink
Ansvarig mäklare

Martina Brink

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martina

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Karin Boyegatan 8 B, Såld i Löten, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad