Till salu

Blåsbo, Västerås

Kapellvägen 9

  • Friliggande villa
10 495 000 kr
  • lamp and chair icon 8 rum och kök
area icon Yta
  • 189 m2 boarea
  • 77 m2 biarea
  • 1 254 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1913
Kapellvägen 9

Karaktärsfull villa med ett av Blåsbos bästa lägen!

Här, i en tidlös skildring från 1913, avtecknar sig ett hem som fortfarande strålar i sin ursprungliga prakt. Den nationalromantiska skönheten har bevarats med en omsorgsfull hand, där varje detalj bär på historiens vingslag. Genom dörrarna till detta hus öppnar sig en värld av representativa sällskapsrum, varma och inbjudande. Ljuset dansar lekfullt i den generösa matsalen, och det stora vardagsrummet är krönt av en öppen spis som välkomnar till avkoppling och samvaro.

En tidstypisk trappa, vackert och solid, binder samman generationer och våningar. Den vackra väggfasta bänken längs med trappan inbjuder till pauser och reflektion, ett ögonblick att vila och låta tankarna vandra. På övervåningen breder fyra rejäla sovrum ut sig, var och ett berättar sin egen historia. Ett allrum bjuder in till samkväm och skapar en fristad för familjen.

I detta hus, som har sett många år och omvandlingar, vilar en känsla av väl omhändertagenhet. Många renoveringar har fört huset framåt i tiden, men dess själ och karaktär har bevarats med en varsam hand. Det stora friköpta tomten sträcker sig, med en majestätisk närvaro, mot Blåsbos kanske högsta punkt. Solen smyger sig in och skapar en lugn och ljus atmosfär, där ögonblick av stillhet och ro kan njutas till fullo.

Det fristående dubbelgaraget står som ett monument över praktiskt tänkande och funktionalitet, medan källarplanet hyser en gillestuga som bjuder in till avkoppling. Där finns en dusch och en bastu, en plats för värme och välbefinnande, och där historiens spår möter moderna behov.

Så välkommen, till detta hundraåriga hem som bär på stolthet och charm, en plats där tiden har format och skapat en levande berättelse. Välkommen till ett av Blåsbos mest privilegierade lägen, en plats där det nationalromantiska möter nutidens komfort, och där historiens värde förenas med dagens behov.

Intresseanmälan
Patrik Demir
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Patrik

Bostad

Ekonomi

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellvägen 9, Till salu i Blåsbo, Västerås
Planlösning från Kapellvägen 9, Till salu i Blåsbo, Västerås
Planlösning från Kapellvägen 9, Till salu i Blåsbo, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad