Såld

Skuru, Nacka

Kapellvägen 13

Slutpris: 13 450 000 kr

Kapellvägen 13

PERFEKTA FAMILJEVILLAN! LUGN GATA OCH GRANNE MED SKURUSUNDET

Bo granne med hav, sjö, skog och ändå nära till stan!

Nu ges en fantastisk möjlighet att köpa ett älskat hus! Familjen Levin lät bygga detta praktiska hus 1979 och har sedan dess njutit av huset och dess fantastiska läge. Nu är det dags för nästa familj att få ta del av detta väl underhållna och praktiska hus. Allt är extremt väl omhändertaget och skicket är "mint condition". Det är sällan man stöter på ett så fint hus som detta, så missa inte!

Läget är högt och fritt och närheten till Skurusundet är så härlig. Njut av utsikten och solen!

Planlösningen är verkligen helt ultimat med fyra sovrum, kök, vardagsrum och badrum på övre plan. På nedre plan finns ett extra vardagsrum, sovrum och många praktiska ytor med tvättstuga, bastu, groventré, verkstad och lekrum. I detta hus blir det enkelt att hålla ordning och reda då det finns otroligt bra förvaringsutrymmen.

Dubbla eldstäder, en inne och en ute.

Praktisk uppfart och garage under huset. Plats för en bil i garage och flera bilar på uppfarten. Enkelt och smidigt!

Tomten erbjuder gott om plats för utemöbler och på uteplatsen finns en murad eldstad. Tänk att få sitta här och elda, sommar som vinter. Gräsmattan har genom åren nyttjats för lek och spel. En del av tomten har använts för odling.

SÄLJARENS EGNA ORD OM HUSEET: "Vi har trivts så bra i Skuru, ett lugnt område där huset ligger vid en återvändsgata och har ett högt fritt läge med utsikt mot Skurusundet.

Skuruparken och Nyckelviken har erbjudit sköna naturpromenader och barnen har haft nära till Skuru IP.
Huset har pga en praktisk planlösning fungerat utmärkt och underlättat vardagen för vår trebarnsfamilj.
Barnen har haft utrymme genom allrummet och det stora lekrummet med pingisbord. Vi har njutit härliga stunder framför brasan i vardagsrummet och på den soliga altanen, vilket vi kommer att sakna mycket."

Bosätter du dig i Skuru bor du i ett villakvarter som verkligen gör vardagslivet bekvämt och givande för hela familjen. Med bil tar du dig in till stan på cirka 15 minuter. Väljer du hellre cykel som färdmedel så är det minst lika smidigt som bil att via fin cykelväg ta sig in till city. Busshållplatsen ligger bara några minuter bort.

På kort promenadavstånd finns Skurusundet, mysiga Bastusjön, Nyckelviken, Skuru IP och Skuruparken. Här finns chansen att leva ett aktivt liv med naturen ända inpå huset. Det finns flertalet båtklubbar i området, så här finns säkerligen chansen till en närbelägen båtplats för den som önskar.

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellvägen 13, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Kapellvägen 13, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad