Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgatan 4

Slutpris: 3 900 000 kr

Kapellgatan 4

Terrass om 23 kvm med inglasad del!

Välkommen att trivas i en lägenhet belägen högst upp med hiss från markplan och med en stor terrass och ett härligt ljusinsläpp även under vinterns mörkaste dagar.

Ståndsmässig trea med stor takterrass i ypperligt söderläge. Genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med ljusinsläpp genom de många fönstren och dubbelddörren till den stora takterrassen med inglasad del, öppen hall mot lägenheten, rymligt badrum med tvättutrustning, två bra sovrum med förvaring i garderober bakom skjutdörrar, samt en balkong från det större sovrummet.

Kapellgärdet har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum, på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Området ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik belägen i kvarteret och inom räckhåll finns Vaksala torg med konserthuset och tillgång till service i affärshuset Kvarnen.

Tillträde möjligt från och med mitten av April!

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellgatan 4, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad