Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgatan 4

Slutpris: 1 550 000 kr

Kapellgatan 4

Välkommen till Kapellgatan 4 och denna yteffektiva lägenhet med optimal planlösning och mysig uteplats!
Planlösningen fördelar sig på hall med plats för att hänga av sig ytterkläder, rymligt badrum med kakel och klinkergolv och tvättmaskin, sovalkov med garderob med skjutdörrar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger trevliga sällskapsytor och i anslutning här nås uteplatsen.

I populära Kapellgärdet bor du med perfekt läge med närhet till det mesta! Till exempel affärshuset Kvarnen som erbjuder en välsorterad ICA-butik, apotek, blomsterbutik och restauranger. För dig som gillar motion finns gym i närheten samt fina motionsspår i Röbo bort mot Gamla Uppsala högar. Detta är ett utmärkt läge för dig som pendlar med endast några minuters cykelfärd till Resecentrum eller för dig som studerar och vill ha närhet till Universitet och dess nationer. Bra bussförbindelser längs med Vattholmavägen!

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad