Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgatan 2

Slutpris: 3 400 000 kr

Kapellgatan 2

Två balkonger och öppen planlösning! Kort kö till garageplats!

Ljus och rymlig lägenhet med två balkonger i varsitt väderstreck, vilket gör att man kan njuta av solen från förmiddag till kväll!

Med bra läge i huset ligger denna ytterst välplanerade bostad, med hiss från markplan. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den största balkongen, som är inglasad och ligger i söderläge mot gården. Två bra sovrum som båda rymmer dubbelsäng vid behov, men där det ena idag nyttjas som ett lyxigt dressingroom! Badrummet är stort och fräscht med en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

Brf Tryckaren är en mycket välskött förening och består av 170 lägenheter. Kort kö till garageplats (850 kr/mån) och det finns även laddplatser för elbilar (1350 kr/mån). Föreningen har tvättsuga på entreplan. I avgiften ingår Ownit TV Flex, bredband 1000 Mbit/s samt Ownit telefoni (Samtalskostnad tillkommer på telefoni). Dessutom har man sedan hösten 2020 gemensamt elavtal och man betalar för sin förbrukning till föreningen, vilket leder till lägre månadskostnader för medlemmarna!

Kapellgärdet har ett centralt läge med kort promenad till tågstationen, perfekt för pendlare! På vägen mot centrum och Vaksala torg passerar du träningsanläggningarna Friskis & Svettis och Actic. Närhet också till affärshuset Kvarnen med bl.a. välsorterad ICA, apotek och Systembolag.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellgatan 2, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad