Såld

Kapellgärdet, Uppsala

Kapellgatan 1

Slutpris: 3 950 000 kr

Kapellgatan 1

Rymlig och ljus 4:a med två balkonger. Bredband & varmvatten ingår!

Nu finns tillfälle att förvärva en fantastisk och väldisponerad 4:a på fjärde våningen av fem i fastighet med hiss från markplan. Här bor du i en förening som inkluderar mycket i månadsavgiften och lägenheten har två rymliga balkonger varav en inglasad mot den trevliga innergården.

Den generösa och tilltalande planlösningen fördelar sig på välkomnande hall, trivsamt kök med öppet mot ett luftigt vardagsrum perfekt för umgänge, fräscht och väl tilltaget badrum med tvättmaskin/torktumlare, separat dusch/wc samt tre bra sovrum, god förvaring i klädkammare och garderober. Här bor du bekvämt med hiss från markplan och två stora balkonger i olika väderstreck. I föreningen finns gemensam och härlig innergård med stor gräsyta och lekplats, praktiskt övernattningsrum samt flera välutrustade tvättstugor.

Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett rymligt källarförråd och med hissen når man enkelt en av föreningens gemensamma tvättstugor! Lägenheten har gott om förvaring i både lägenheten samt i källaren.

Stabil och välskött förening där mycket ingår i avgiften och med en trevlig gårdsmiljö. Populära Kapellgärdet har ett centralt läge med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar och restauranger. Via cykelvägen tar det ca fem minuter till resecentrum. För de boendes bekvämlighet finns en närbutik i huset bredvid och inom räckhåll finns bl. a Vaksala torg med konserthuset och tillgång till god service i affärshuset Kvarnen.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kapellgatan 1, Såld i Kapellgärdet, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad