Till salu

Kapellgärdet, Uppsala

Kantorsgatan 5

Nästa visning
calendar icon måndag 26 februari 14:00 - 14:30
2 295 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 71 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 658 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021-22
Kantorsgatan 5

Gavellägenhet med öppen planlösning och balkong!

Här bor du bekvämt med hiss ifrån markplan och härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustat kök med bra förvaring bakom luckor. Energisnåla vitvaror i form av kyl/frys, diskmaskin, micro och ugn. Utgång till stor rymlig balkong i bra solläge med plats för loungedel. Två sovrum i bra storlek med förvaring i garderobssvägg. Stilrent badrum med kakel, klinkers, tvättställ med kommod, spegel med belysning och vikbara duschväggar. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Gott om extra förvaringsmöjligheter både i den välkomnande hallen och i eget förråd på vinden.

Snabbt tillträde är möjligt, kontakta mäklare för mer information.

Inom räckhåll finns Vaksala torg med UKK och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Kapellgärdet har ett centralt läge, med gångavstånd till centrum och på vägen passerar du flera träningsanläggningar. Trevliga promenadstråk och härliga naturupplevelser i närbelägna Röbo/Gamla Uppsala. Utanför porten har du direkt tillgång till mycket goda kommunikationer, Utmärkt läge för den stora skaran Stockholmspendlare. Med cykel tar du dig på bara fem minuter till resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Bilderna är från en möblerad bostad på våning högre upp.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! måndag 26 februari, 14:00 - 14:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Kantorsgatan 5, Till salu i Kapellgärdet, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad