Såld

Forum Nacka, Nacka

Kantatvägen 13

Slutpris: 4 800 000 kr

Kantatvägen 13

Charmig 4-rummare högst upp i huset med ljusa och rymliga ytor utan insyn.

Charmig 4-rummare högst upp i huset med ljusa och rymliga ytor utan insyn. Ett stenkast från Nacka Forum, Ica Maxi och natur.

Välkommen till Kantatvägen 13, där denna fantastiska 4 rum och kök-lägenhet väntar på att bli ditt nya hem. Lägenheten är belägen högst upp i huset och erbjuder en yta om 106,5 kvadratmeter. Den rymliga och välplanerade planlösningen skapar en känsla av luft och rymd i varje rum.

Ljuset strömmar in från alla fönster i samtliga vädersträck och ger en underbar atmosfär i hela bostaden. Det generösa vardagsrummet är perfekt för umgänge och familjeliv, med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler.

Köket är en kockens dröm med en exklusiv stenbänkskiva och högkvalitativa vitvaror, inklusive kyl och frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Här finns gott om arbetsytor och förvaringsutrymme för att tillaga och förvara mat, porslin och köksredskap.

Lägenheten har två smakfulla badrum med moderna bekvämligheter, varav det större badrummet är utrustat med dubbelhandfat, tvättmaskin och en jaccuzzi. De båda badrummen är inredda med dusch, vilket ger extra komfort och bekvämlighet i vardagen. Golvvärme finns också.

Lägenheten är belägen på den populära Kantatvägen med närhet till allt du behöver. Nacka Forum och ICA Maxi ligger bara en kort promenad bort, vilket gör din vardag bekväm och enkel. För pendling in till Slussen eller andra delar av staden finns bra bussförbindelser som tar dig dit på cirka 10 minuter.

- Vindsförråd och föreningens tvättstuga finns i samma trappuppgång

Detta är en unik möjlighet att äga en rymlig och ljus lägenhet med hög standard och alla bekvämligheter du kan önska. Låt oss visa dig detta charmiga hem - kontakta oss för mer information eller att boka en visning.

Välkommen till Kantatvägen 13 och din framtida drömlägenhet!

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kantatvägen 13, Såld i Forum Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad