Såld

Forum Nacka, Nacka

Kantatvägen 13

Slutpris: 2 600 000 kr

Kantatvägen 13

Välkommen till en välplanerad 2:a med stora ytor, fint skick och balkong åt söder! Missa inte chansen att förvärva detta toppen boende med närhet till shopping, natur och kommunikationer till och från stan!

Bostaden erbjuder allt från stort socialt vardagsrum till bra förvaring samt balkong i skyddat läge med grönskan utanför.
När man kommer in till bostaden välkomnas man in i hallen som har bra plats för avhängning och bra förvaring i stor klädkammare. Vidare in i bostaden finner man det moderna köket som är stort och rymligt. Här ryms stort matbord. Köket är nyrenoverat med vita luckor, stänkskydd i vitt och bänkskiva i mörk ton. Vitvaror såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, fläkt och ugn med spishäll. Trevligt fönster som ger ett vackert ljusinsläpp vid matplatsen. Vardagsrummet är stort och socialt med plats för soffgrupp, tv-möbel och övrig önskad förvaring eller även här en matplats. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger belägen i härligt skyddad läge med mycket grönska. Sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng och sängbord samt förvaring. Även detta rum har stort fönster. Bostaden har även ett helkaklat badrum med toalett, dusch, handdukstork, handfat och spegelskåp. Till lägenheten tillhör ett externt förråd. Detta är en bostad ni inte får missa!

- Välplanerad 2:a
- Stort och lättmöblerat vardagsrum
- Renoverat kök
- Balkong i skyddat läge
- Direkt närhet till matbutik, caféer, restauranger, gym och shopping
- Bra kommunikationer in till city

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kantatvägen 13, Såld i Forum Nacka, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad