Såld

Rosendal, Uppsala

Kansliskrivargatan 20

Slutpris: 2 250 000 kr

Kansliskrivargatan 20

Välkomna till denna fina tvåa i populära stadsdelen Rosendal. Denna välplanerade lägenhet ligger i fastighet uppförd 2018/2019 och här finns garage i källaren. Du bor nära den grönskande Stadsskogen och med City inom kort cykelavstånd. Även utmärkt läge för dig som vill ha närhet till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC, Ångströmlaboratoriet samt flera andra kända institutioner.

Planlösningen fördelar sig på en hall med praktisk förvaring i garderob. Rymligt sovrum med två inbyggda garderober, här finns plats för en dubbelsäng. Smakfullt och fullt utrustat kök med grå ton. Helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett luftigt vardagsrum som har öppen planlösning mot köket. Från vardagsrum sker utgång till en fransk balkong med bra solläge. Genomgående smakfulla färg- och materialval. Tillhörande förråd finns i källaren.

I Brf Botanikern bor du i fastighet utrustad med en enastående takterrass som får nyttjas av föreningens medlemmar. Härifrån ges vidsträckt utsikt över Uppsala samt möjlighet till ro och avkoppling. Takterrassen har sittgrupper och planteringar som tillsammans bildar en mysig trädgård och som dessutom har ett fullutrustat utekök. Föreningens fastighet är uppförd i trä och har sedumtak, både smakfullt och naturvänligt.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. Uppsala city når du på ca tio minuters cykelfärd och ännu snabbare når du Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmslaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kansliskrivargatan 20, Såld i Rosendal, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad