Till salu

Rosendal, Uppsala

Kansliskrivargatan 18

4 000 000 kr
area icon Yta
  • 102 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 530 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 8 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021-2022
Kansliskrivargatan 18

Optimalt planerad 4:a högt upp i huset / 2 balkonger / 2 badrum i nyskick . Garage finns i källaren

***FAST PRIS*** / snabbt tillträde möjligt !

Här välkomnas du till en fyra i norra Rosendal som med stora fönsterpartier, två stora balkonger och tre rymliga sovrum gör denna lägenhet till ett riktigt drömboende.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den stora balkongen. Vidare finns tre rymliga sovrum med bra förvaring varav det ena har utgång till den andra balkongen. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC med dusch.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats och sittplatser. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Här bor du nära attraktiva arbetsplatser som t.ex. Akademiska sjukhuset, Science Park, BMC, SVA och SLU. Den grönskande naturen, med Stadsskogen på ena sidan och Kronparkens naturreservat på andra sidan, finns precis utanför dörren. För barnen finns Siegbahnsparkens lekplats runt hörnet och den nya parken Carlshage alldeles intill. Uppsala centrum med sitt utbud av restauranger, caféer, butiker och nöjen ligger bara tio minuter från ditt nya hem.

Välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning.

Intresseanmälan

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad