Såld

Rosendal, Uppsala

Kansliskrivargatan 18

Slutpris: 4 000 000 kr

Kansliskrivargatan 18

Optimalt planerad 4:a högt upp i huset / 2 balkonger / 2 badrum i nyskick . Garage finns i källaren

***FAST PRIS*** / snabbt tillträde möjligt !

Här välkomnas du till en fyra i norra Rosendal som med stora fönsterpartier, två stora balkonger och tre rymliga sovrum gör denna lägenhet till ett riktigt drömboende.

Planlösningen ger dig en välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare, kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den stora balkongen. Vidare finns tre rymliga sovrum med bra förvaring varav det ena har utgång till den andra balkongen. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-WC med dusch.

Mycket trevlig innergård med bl.a pergola, grillplats och sittplatser. I källaren finns separat källarförråd, cykel- och barnvagnsförråd samt garage.

Här bor du nära attraktiva arbetsplatser som t.ex. Akademiska sjukhuset, Science Park, BMC, SVA och SLU. Den grönskande naturen, med Stadsskogen på ena sidan och Kronparkens naturreservat på andra sidan, finns precis utanför dörren. För barnen finns Siegbahnsparkens lekplats runt hörnet och den nya parken Carlshage alldeles intill. Uppsala centrum med sitt utbud av restauranger, caféer, butiker och nöjen ligger bara tio minuter från ditt nya hem.

Välkommen att kontakta mäklaren för en personlig visning.

Krister Stenqvist
Ansvarig mäklare

Krister Stenqvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Krister

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kansliskrivargatan 18, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad