Såld

Gärdet, Stockholm

Kampementsgatan 8

Slutpris: 5 400 000 kr

Kampementsgatan 8

Ytterst välplanerad och hemtrevlig 2,5a med balkong!

Välkommen till en ytterst välplanerad och familjär 2,5a där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Här bor du på ett eftertraktat läge med närhet till såväl grönska som innerstadens puls.

- Väldisponerad
- Härlig balkong
- Rikligt ljusinsläpp
- Lugnt och ostört läge
- Fint skick
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Välskött förening
- Attraktivt läge

Direkt när man kliver in i bostaden möts man av det fantastiska ljusflödet från flera stora fönsterpartier. Bostaden omges av grönska som ger ett lugnt och rofyllt läge. Luftigt vardagsrum med plats för soffa, soffbord och mediamöbel samt stilrent kök utrustat med diskmaskin. Invid köket finns plats för en matgrupp och härifrån nås bostadens härliga balkong. Bostaden har ett rymligt sovrum med bra förvaring i flera garderober samt ett mindre sovrum med platsbyggd våningssäng. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och välkomnande hall med bra förvaring. Ett hem att trivas i!

Här bor du i välskötta Brf Kampementet 2 som är skuldfri. Föreningen har bland annat två gemensamma tvättstugor, pingisrum med motionscyklar, tre cykelförråd- och barnvagnsrum.

Eftersökt och attraktivt läge på natursköna Gärdet och med direkt närhet till stadspulsen. ICA och flertal restauranger alldeles i närheteten. Tunnelbana och busslinjerna 1 och 54 når ni inom ett par minuters promenad. Ni har även bekvämt gångavstånd till SATS Gärdet, utomhusgym, Friskis & Svettis, Kampementsbadet, ICA Kvantum i Värtahamnen, Tessinparken samt Karlaplan och Fältöversten med all tänkbar och nödvändig service såsom mataffärer, klädbutiker, caféer, restauranger, systembolag etc.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kampementsgatan 8, Såld i Gärdet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad