Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Kammakargatan 64B, 3 tr

Slutpris: 6 785 000 kr

Kammakargatan 64B, 3 tr

3:a i toppskick med balkong mot innergården & välbevarade 20-talsdetaljer!

Här möts ni av en vacker 20-talslägenhet där detaljer från byggnadsåret har bevarats och smakfullt kombinerats med moderna inslag! Bostaden präglas av en ljus och luftig känsla med mycket charm tack vare spröjsade fönster, speglade dörrar, bröstpanel samt stuckatur och takrosett. Härligt vardagsrum som binds ihop med det moderna köket på ett social sätt. Två bra sovrum varav den ena har generös förvaring i platsbyggd garderob och utgång till balkongen som vetter mot innergården. Snyggt helkaklat badrum samt en rymlig hall med anslutande gäst-wc.

Här bor du i en välskött fastighet och förening, med allt vad Stockholm har att erbjuda utanför dörren, caféer, affärer och restauranger. Direkt närhet till tunnelbana och innerstadsbussar vilket gör detta boende både bekvämt och centralt. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Välkommen på visning!

Patrik Lundberg
Ansvarig mäklare

Patrik Lundberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Patrik
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close