Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Kammakargatan 21, 2 tr

Slutpris: 2 750 000 kr

Kammakargatan 21, 2 tr

Mycket charmig och optimalt planerad funkislägenhet på bästa adress!

Varmt välkomna till denna mycket charmiga och optimalt planerade funkislägenhet på bästa adress! Här har ni ett perfekt första boende lugnt beläget i centrala Stockholm. Bostaden är mycket välplanerad med ett rymligt badrum som inrymmer tvättmaskin eller badkar om önskas, en stor alkov med plats för en 140 cm bred säng, gott om platsbyggd förvaring och ett smart arbetskök som möjliggör plats för vardagsrumsdel samt matplats för fyra utan att förlora någon rymd. Lägenheten präglas av flertalet välbevarade originaldetaljer såsom vacker fiskbensparkett, stort fönsterparti med karm i tidstypisk anda och karm i marmor som matchar hallens fina golv samt en generös takhöjd. Till lägenheten hör även ett källarförråd för ytterligare förvaring.

Här bor ni med storstadspulsen runt hörnet i en välmående förening och har ett fantastiskt bra utbud av restauranger, caféer, pubar, matbutiker och shopping. Ni har även ett smidigt gångavstånd till Odenplan, Stureplan, Hötorget och Centralen. Kommunikationerna här är oslagbara med tunnelbana, buss, pendeltåg, regionaltåg och Arlanda Express inom bekvämt promenadavstånd.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kammakargatan 21, 2 tr, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad