Såld

Krokhöjden 2, Nacka

Kalvövägen 7

Slutpris: 6 900 000 kr

Kalvövägen 7

Centralt belägen villa i väster inramad av buskar, vackra planteringar, fruktträd och vinrankor.

Oslagbart läge där man bor granne med naturen, skolor och kommunikationer. Välkommen till ett hus med vackra brädgolv, fina sällskapsytor och stora möjligheter. Stor tomt med körsbärsträd, plommonträd och rabarber, altan som ramas in av fantastiska vinrankor. Gott om plats för förvaring och uppvärmt garage. Tomten är självklart friköpt.

- Ingen insyn
- Gott om plats för både 2 och 3 bilar
- Fristående garage och hus
- Någon minut till motorvägsbuss mot Slussen

Entréhall
Hall med omedelbar närhet till avhängning för ytterkläder och skor. På golvet ligger det praktiskt och slittåligt klinkers och väggarna är målade. Omedelbar närhet till WC och groventré/tvättstuga. I hallen finner vi även husets varmvattenberedare och elcentral med jordfelsbrytare.

Badrum
Badrum i renoverat skick. På golvet ligger klinker med golvvärme och väggarna är helkaklade. Utrustat med WC, dusch, handfat och bra förvaring i högskåp.
Den andra mindre toaletten är inredd med linoleummatta på golv, WC, tvättställ och förvaring i skåp.

Groventré/Tvättstuga
Tvättstuga med groventré utrustad med tvättmaskin, torkskåp och vask. Det finns även gott om plats för att hänga tvätt i rummet. På golvet ligger det en linoleummatta och väggarna är målade.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med gott om plats för en rejäl soffgrupp. Rummet bjuder på ett fint fönsterparti ut mot uteplatsen och trädgården samt ett mindre fönster ut mot garaget. Samtliga fönster är utrustade med persienner. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ekparkett.

Kök
Lantligt kök med fina umgängesytor. Här finns det gott om plats för förvaring tack vare flertalet köksskåp. Skåpsluckorna är vita och bänkskivan är ljus, ovan denna sitter det kakelplattor. Gott om plats för ett stort matbord för middagsbjudningar. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger det ett vackert laminat. Utrustning: Stor kyl och frys, stor diskmaskin, spishäll och varmluftsugn.

Sovrum 1-3
Masterbedroom med plats för dubbelsäng och kompletterande möblemang. Gott om plats för förvaring. De andra två sovrummen finns det plats för säng och kompletterande möblemang där det ena idag används som kontor.

Uteplats
Stor uteplats med tak i västerläge inramad med fantastiska vinrankor. Här finns det plats för en matgrupp, och loungemöbler. Från uteplatsen tar ni er vidare ut i trädgården eller in i huset genom dörren till vardagsrummet. I anslutning till uteplatsen finns ett trädäck med plats för en soffgrupp eller ett par solstolar och krukor för plantering.

Trädgården
Den här fastigheten bjuder på en vacker tomt med stor gräsmatta, vackra planeringar, körsbärsträd och rabarber. Tomten ligger i ett skyddat läge med en stor häck som skärmar av mot gångvägen.

Garage
Uppvärmt garage med plats för parkering, förvaring och snickarbänk.

Varmförråd
Stort vinterbonat förråd med egen ingång. En populär lösning är att öppna upp för två stora fönster och konvertera utrymmet till ett sovrum. Perfekt för tonåringen eller varför inte som kontor?

Kallförråd
Med plats för trädgårdsredskap, vinterdäck och diverse

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kalvövägen 7, Såld i Krokhöjden 2, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad