Såld

Årsta, Uppsala

Kålrotsgatan 9

Slutpris: 6 000 000 kr

Kålrotsgatan 9

Rymligt hus på återvändsgata med de stora renoveringarna gjorda!

Rymligt och trivsamt 2-planshus om 112 + 112 kvm som löpande renoverats med bl a nyligen bytt tak, nya fönster och renoverade våtutrymmen, placerat på lugn återvändsgata i fin, familjär del av Årsta.

Huset är ypperligt beläget med fritt och soligt läge. Praktiskt planerat med stora fönsterpartier som låter dagsljuset flöda fritt. Inbjudande entré, rymligt vardagsrum som utöver soffgrupp även rymmer matsalsbord om så önskas, gigantiskt kök med inredning av ek från Myresjökök och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, tre rejäla sovrum i entréplan som rymmer både säng samt ytterligare möblemang och finns det behov av fler sovrum så finns oändliga möjligheter, tre våtutrymmen i fint skick varav två med dusch- och badmöjligheter och ett med tvättutrustning. Fantastiska förvaringsmöjligheter i många garderober, stor källare samt i externt förråd.

Bo barnvänligt en bit ifrån trafikerade gator, i trivsamt grönskande område. På tomten finns ett flertal uteplatser att nyttja; på framsidan avnjuter ni gärna en grillkväll i uterummet med infravärme och gott om plats för möblemang, den vetter i väster och fångar upp solen från eftermiddag till kväll. Baksidans trall vetter i öster och lämpar sig ypperligt för kaffe i morgonsolen. Tomten i övrigt är stor med fina lekytor, möjlighet till pool, trädgårdsland, äppelträd, plommonträd och egna planteringar, tät häck omfamnar och ger insynsskydd framför allt varmare årstider. Här finns även goda parkeringsmöjligheter med garage för en bil, bred asfalterad uppfart för två bilar och ytterligare parkeringsmöjligheter utmed den egna tomten.

Årsta är ett mycket omtyckt och barnvänligt område. Här bor du nära naturen samtidigt som du enkelt tar dig till både stadskärnan och Gränby Centrum med all tänkbar service. Omtyckta förskolor, grundskola med gott renommé, många välutrustade lekplatser, pulkabacke, 4H-gård, gym, vårdcentral och mataffär finns alldeles i närheten vid torget "Årsta centrum". Täta bussförbindelser samt cykelvägar för smidig pendling och påfart till E4:an i närheten.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kålrotsgatan 9, Såld i Årsta, Uppsala Planlösning från Kålrotsgatan 9, Såld i Årsta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad