Såld

Norra Lännersta, Nacka

Källvägen 10

Slutpris: 8 800 000 kr

Källvägen 10

Rymligt snyggt parhus med villakänsla

KOMMANDE FÖRSÄLJNING. Fler bilder och besiktningsprokoll kommer senat den 11 februari. Boka er gärna till visningarna redan nu.

Mitt i villaidyllen återfinns detta ljusa, rymliga och välplanerade hem. Ett hem som är både stiligt och mysigt på samma gång och där det finns svängrum för alla. Ett vidbyggt garage med ett stort extra rum bakom ger möjlighet att ha kontor, gym eller övernattande gäster hemma utan att det stör.

Köket är nyrenoverat och har en skön bistrokänsla. Här samlas man gärna runt den enorma köksön; för läxor, för att hänga med den som lagar mat eller för en snabb frukost en måndagsmorgon. Vardagsrummet är stort nog att rymma både en matplats och soffgrupp. Här har man stora fönster ut mot altanen i sydvästläge. Tryggt bakom huset är en underbar solig trädgård. Den är både plan och solig och en idyll för barnen att leka i, bland fruktträd och lekstuga.

En trappa upp når man ett fint och stort allrum. Detta går att dela av till ytterligare ett sovrum om man önskar ha fyra sovrum på detta plan. Rummet har en skön, avslappnad känsla med braskamin och vitoljat furugolv. Utanför går en längsgående balkong mot vätter mot entrésidan. Både det stora badrummet på detta plan och det som är på entréplanet är väl tilltagna i storleken och snyggt renoverade i ljusa färger. I det övre badrummet är det härligt dagsljus tack vare ett stort fönster och man har dusch och dubbla handfat. I det fina badrummet på entréplan finns badkar.

Sammanfattningsvis är detta ett jättetrevligt hem som är väl beläget på Källvägen. Här bor man tyst, tryggt och bekvämt. Förskolan ligger endast en kort promenad bort uppför gatan och snabba bussar till city en kort promenad åt andra hållet. Precis alla ärenden kan lösas i närbelägna Orminge centrum; mataffärer, restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral, Systembolaget etc. Stora och vackraa naturområden med badsjöar finns nära.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Källvägen 10, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Källvägen 10, Såld i Norra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad