Såld

Salabacke, Uppsala

Källparksgatan 19

Slutpris: 3 495 000 kr

Källparksgatan 19

Välplanerad lägenhet med inglasad balkong i 55+ boende!

Välkommen till denna trivsamma trea med inglasad balkong i ett 55+ boende i Salabacke. Detta boende erbjuder förutom lägenheten förmånen att ta del av en gemensam lokal högst upp i huset med en stor takterrass och här har du en magnifik utsikt över Uppsalas siluett och med fina Källparken som närmaste granne. En övernattningslägenhet kan bokas om du har vänner eller familj på besök och det finns även träningsmöjligheter i föreningen. Här är boendet för dig som vill bo med en trygg gemenskap där diverse frivilliga aktiviteter anordnas.

Lägenhetens planlösning fördelar sig på hall med gott om plats för att hänga av sig ytterkläder i en skjutdörrsgarderob, rymlig klädkammare, två sovrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har en öppen planlösning med matplatsen i köket och via denna del av lägenheten nås den inglasade balkongen.

Till lägenheten hör ett förråd. Carportar och p-platser finns och föreningen tillämpar här ett kösystem. Har du gäster på besök finns gästparkering.

Salabacke erbjuder goda kommunikationer till stadskärnan, promenadavstånd till både Brantings Torg och till Uppsalas välbesökta köpcentrum Gränby Centrum som erbjuder all tänkbar service.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Källparksgatan 19, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad