Såld

Älvsjöstaden, Stockholm

Kabelverksgatan 14, 2 tr

Slutpris: 6 350 000 kr

Kabelverksgatan 14, 2 tr

Ytterst välplanerad och ljus gavelfyra med balkong i sydvästläge!

Presenterar en ljus och synnerligen välplanerad gavelfyra i toppskick! Välkomna till ett luftigt och inbjudande hem med genomgående ljusa, stilfulla och tidlösa materialval där det bara är att flytta in. Här har stor omsorg lagts på modern interiör för att maximera trivseln och i kombination med lättmöblerade rum finns här alla förutsättningar att bo länge. Det generösa vardagsrummet har plats för soffgrupp, tv-möbel och större matbord som ger goda möjligheter att duka upp till långbord för middagsbjudningar. Som en förlängning av rummet nås den stora balkongen om ca 11 kvm i härligt sydvästläge där ni kan njuta av solen större delen av dagen. Här finns gott om utrymme för utemöbler, grill samt odlingar för den med gröna fingrar. Stilrent kök från Vedum som förser er med bra förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor och kvalitativa vitvaror från Siemens. Två helkaklade badrum var av det ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Vidare disponerar bostaden tre sovrum i bra storlek med goda förvaringsutrymmen. För dig som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd om ca 5 kvm i föreningen. Sammantaget en stilren bostad med alla önskvärda bekvämligheter.

Brf Solstrålen i Älvsjö är en äkta bostadsrättsförening som upplåter 138 lägenheter med bostadsrätt och 3 hyresrättslokaler. Föreningen består av tre flerbostadshus i 5-13 våningar med total boaera och biarea om ca 9514 kvm och en total lokalarea om ca 183 kvm. Marken innehas med äganderätt. För föreningens medlemmar finns garage, miljörum, barnvagnsrum, rullstolsrum samt flera cykelrum.

Här bor du i trevliga bostadskvarter med Solbergaskogen som din närmaste granne. I området finns flera skolor och förskolor på promenadavstånd. Vid Älvsjö Torg finns det mesta i serviceväg så som mataffärer, apotek, caféer och konditori. Här finns även utmärkta kommunikationer med flera busslinjer och pendeltåg som tar dig till Stockholm city på ca 10 minuter. För familjen finns badplats vid Långsjön och Älvsjö badet har utomhusbassäng där ni kan njuta av ett dop på sommaren. Guldkorn som inte bör missas är restauranger som Långbro Värdshus, mysigt beläget i Långbro park, drivs av den välmeriterade krögaren Fredrik Eriksson och restaurang Aloë som har två Michelinstjärnor.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Kabelverksgatan 14, 2 tr, Såld i Älvsjöstaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad