Såld

Juvansbo, Uppsala

Juvansbo 47B

Slutpris: 2 850 000 kr

Juvansbo 47B

Välplanerat radhus med fina omgivningar!

Bli den fösta att bo i detta radhus! Mycket trevligt radhus om 108 kvm med en bra planlösning och genomgående vitpigmenterat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme på hela entréplanet samt vitmålade väggar har stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp och högt i tak för en härlig rymd. På Entréplan finns hallen med klinkergolv och gott om plats för ytterkläder och skor genom garderob, ett stort kök från Electrolux Home Sentens med gott om förvaring genom lådor och skåp med tak anslutning samt bra arbetsytor. Vardagsrum med stora fönsterpartier. Badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett förråd under trappen. På övre plan finns en hall med plats för förvaringsmöbel, badrum med badkar och trevligt takfönster samt tre rymliga sovrum med vackert ljusinsläpp från stora fönstren samt takfönster.

I detta radhus har följande tillval gjorts: Vitpigmenterat trestavigt ekparkettgolv. Köksskåp fullhöjd med extra skåp ovan. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Badrum nedre plan; Takdusch Tapwell. Handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare sida vid sida med bänk ovan och 2 väggskåp. Spegelskåp. Badrum övre plan; Handdukstork och spegelskåp. Spotlights kök, hall och båda badrummen. Garderob i hallen med överskåp.

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det ca 20 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 15-20 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad