Såld

Juvansbo, Uppsala

Juvansbo 43B

Slutpris: 3 200 000 kr

Juvansbo 43B

Med uteplats mot åkermark med kvällssol

Juvansbo ligger med ett bra pendlarläge för den bilburne då man har nära till E4:an påfart. Härifrån in till Uppsala tar det ca 20 minuter och Gränby köpcentrum nås på ca 15-20 min. Busshållplats finns även i närheten (nr 103). I närliggande Björklinge har du tillgång till affär, flertalet förskolor, låg- och mellanstadieskola, högstadium, fritidsgård sam idrottsföreningar med flera aktiviteter så som fotboll, längdskidor, ishockey, innebandy och tennis. Vid Långsjön, en av Upplands finaste badsjöar, erbjuds en mycket trevlig badplats med fin sandstrand och här finns kiosk, omklädningsrum, toaletter och badbryggor. På vintern ges här möjlighet till skridskoåkning, längdskidåkning och intill badet ligger även en skidbacke med lift som är öppen när vädret tillåter.

Bostaden med sina 108 kvm och en bra planlösning och genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme på hela entréplanet samt vitmålade väggar har stora fönsterpartier för fint ljusinsläpp och högt i tak för en härlig rymd. På Entréplan finns hallen med klinkergolv och gott om plats för ytterkläder och skor i garderob, ett stort kök från Electrolux Home Sentens med gott om förvaring genom lådor och skåp samt bra arbetsytor på stenkomposit. Vardagsrum med stora fönsterpartier mot uteplatsen som är insynsskyddad mot åkermark där ni kan njuta av solnedgången. Badrum med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Ett förråd som går under trappen. På övre plan finns en hall med plats för förvaringsmöbel, badrum med badkar och trevligt takfönster samt tre rymliga sovrum med vackert ljust insläpp från de stora fönstren samt takfönster.

Till radhuset hör ett kallförråd samt parkeringsplats.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad