Kommande bostad

Luthagen, Uppsala

Jumkilsgatan 7 D

  • price tag icon 2 915 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 39 m2 boarea
  • 13 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 915 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1924 och 2008
Jumkilsgatan 7 D

20-tal när det är som bäst med bl a takhöjd om 2,9 meter och vackert spröjsat fönster!

Mitt bland de gemytliga Luthagenkvarteren finner ni Brf Kapplasse, föreningen som utgör en f d kappfabrik. Industrikänslan lever i viss mån kvar och skapar karaktär med extra takhöjd om 2,9 meter och stora, dekorativa fönsterpartier med spröjs. Fastigheten totalrenoverades år 2008 och kompletterades med moderniteter för boende såsom bl a hiss från markplan. Det är en ljus bas i bostaden för att lyfta fram ljuset och rymden på bästa sätt, detta kombineras med ekparkettgolv för värme och hemtrevnad.

Bostäderna i denna förening är kända för att vara väldigt trevligt disponerade och så även denna 1:a med stor sovalkov på loft. Rymligt kök med vit skåpinredning, rejäla arbetsbänkar och all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Vardagsrummet är väl tilltaget med det stora, vackra fönstret i fokus och rymmer rejäl soffgrupp, matplats samt ytterligare möblemang. Badrummet är utrustat med dusch samt tvätthörna och hallen har avhängningsyta samt en garderober för förvaring.

Välmående bostadsrättsförening där det mesta är inkluderat i avgiften. Byggåret innan moderniseringen är 1924 därav alla dekorativa detaljer. Här finns ordentligt soprum, tvättstuga, cykelförråd, parkeringar som är lättillgängliga med kort kötid och lättillgängliga källarförråd till varje bostad.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Jumkilsgatan 7 D, Kommande i Luthagen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad