Såld

Luthagen, Uppsala

Jumkilsgatan 7 B

Slutpris: 4 200 000 kr

Jumkilsgatan 7 B

20-tal när det är som bäst med takhöjd 2,9 meter, vackra spröjsade fönster och balkong i väster!

Mitt bland de gemytliga Luthagenkvarteren finner ni Brf Kapplasse, föreningen som utgör en f d kappfabrik. Industrikänslan lever i viss mån kvar och skapar karaktär med extra takhöjd om 2,9 meter och stora, dekorativa fönsterpartier med spröjs. Fastigheten totalrenoverades år 2008 och kompletterades med moderniteter för boende såsom bl a hiss från markplan.

Bostäderna i denna förening är kända för att vara väldigt trevligt disponerade och så även denna 3:a med två rejäla sovrum, rymligt kök med vit inredning, matplats och utgång till balkong, vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer rejäl soffgrupp samt ytterligare möblemang, badrummet är utrustat med dusch samt tvätthörna och hallen har avhängningsyta samt en djup, platsbyggd garderob. Det är en ljus bas i bostaden för att lyfta fram ljuset och rymden på bästa sätt, detta kombineras med ekparkettgolv för värme och hemtrevnad.

När vädret tillåter blir den stora balkongen i väster din avkopplingsplats. Den fångar upp solen från tidig eftermiddag till solnedgång och rymmer utöver möblemang även egna planteringar. Slå er till ro och blicka ut över den lugna gården.

Välmående bostadsrättsförening där det mesta är inkluderat i avgiften. Byggåret innan moderniseringen är 1924 därav alla dekorativa detaljer. Här finns ordentligt soprum, tvättstuga, cykelförråd, parkeringar som är lättillgängliga med kort kötid och källarförråd till varje bostad.

Bo i en av de mer trivsamma delarna av Luthagen! Centralt, mycket eftertraktat läge på behagligt avstånd till citykärnan, men även nära till bl a mataffärer, förskolor, högstadie- och gymnasieskolor, universitetets lokaler med bl a gångavstånd till Ekonomikum, parkmiljöer, härliga motionsspår i Stabbyskogen, allmänna kommunikationer med busshållplats inom 100 meter och även nära påfarter för bilburna pendlare.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jumkilsgatan 7 B, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad