Såld

Luthagen, Uppsala

Jumkilsgatan 14A

Slutpris: 3 000 000 kr

Jumkilsgatan 14A

Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum och mycket låg månadsavgift!

Välkommen till denna charmiga lägenhet på en lugn gata i populära Luthagen! Med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en ljus färgsättning får du här en bostad med fint ljusinsläpp och rejäl känsla av rymd. Balkong i fint läge mot de omgivande villakvarteren i Luthagen. Det som verkligen sticker ut med den här bostaden är föreningens låga belåning, vilket ger en indirekt nettoskuld på 743 kr för den här bostaden! Dessutom omges husen av föreningens gård där man kan njuta av en fika och höra koltrastarnas sång från de många stora träden!

Planlösningen ger dig entré/hall med förvaring och kök med vardagsrum med öppen planlösning. Vidare får du här två riktigt bra sovrum som båda rymmer stor säng och t.ex. skrivbord. Badrum med dusch och möjlighet att installera tvättmaskin. Föreningen har två tvättstugor varav den ena är i källaren på denna byggnad under 14B. Till lägenheten hör ett matkällarförråd (ca 1 kvm) och ett källarförråd (ca 5 kvm).

Som boende i Brf Floran bor du på en mycket lugn gata med närhet till bland annat restauranger, livsmedelsbutiker, caféer och Stabbyskogens vackra grönområde med löpspår. Behagligt cykelavstånd till den absoluta Citykärnan och enkel access till 55:an för dig som bilpendlar. Mycket stabil och välskött förening med god ekonomi.

Tillträde i andra halvan av oktober 2024 eller enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren för mer information och eventuell förhandsvisning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jumkilsgatan 14A, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad