Såld

Gryta, Västerås

Julrosvägen 81

Slutpris: 1 525 000 kr

Julrosvägen 81

Egen ingång!

Varmt välkommen till Julrosvägen 81 och denna välplanerade trerummare!

- Egen ingång
- Balkong i soligt läge
- Nyrenoverat badrum 2023
- Lättillgängliga P-platser

Egen ingång in till bostaden med en rymlig hall i markplan med plats för förvaring. Lägenheten fördelar sig över två tilltalande sovrum, ett rymligt kök med plats för större matgrupp, ett badrum med tvättmaskin & torktumlare och sist men inte minst ett rymligt vardagsrum med utgång till en trevlig balkong i soligt läge. Till lägenheten hör ett förråd beläget i länga utomhus.

BRF Julrosen är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen har nyligen köpt loss tomträtten från Västerås kommun vilket är mycket positivt. Underhållsplanen följs och området sköts mycket väl.

Familjevänligt område med mestadels villor och radhus. I närhet finns flera omtyckta skolor och förskolor. Gott om grönområden och motionsspår i närheten. Goda bussförbindelser till Västerås centrum med linje 2.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad