Såld

Gryta, Västerås

Julrosvägen 34

Slutpris: 2 100 000 kr

Julrosvägen 34

Toppskick med stor uteplats och radhuskänsla!

Välkommen till denna fantastiska 3-rumslägenhet på populära Gryta med exklusiva materialval! Med en topprenoverad interiör och en magisk stor uteplats erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil, komfort och närhet till allt Gryta har att erbjuda.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär med praktisk förvaring. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus och ger en utsikt över den fina uteplatsen. Det nyrenoverade köket är utrustat med moderna vitvaror, stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummet är stort och fint med bra förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Det mindre rummet fungerar utmärkt som gästrum, kontor eller barnrum. Nyrenoverat och stilrent badrum med dusch, kommod, toalett och tvättmaskin.

Den verkliga pärlan i denna bostad är den magiska uteplatsen i fint läge. Med gott om utrymme för utemöbler och gröna växter blir den din egen oas för avkoppling. Här kan du njuta av soliga dagar.

Julrosen är en stor och stabil förening som erbjuder bastu, tvättstuga och samlingslokal.

Familjevänligt område med mestadels villor och radhus. I närhet finns flera omtyckta skolor och förskolor. Gott om grönområden och motionsspår i närheten. Goda bussförbindelser till Västerås centrum med linje 2.

Välkommen att boka in er till visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Julrosvägen 34, Såld i Gryta, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad