Såld

Årsta, Uppsala

Jordgubbsgatan 5

Slutpris: 6 400 000 kr

Jordgubbsgatan 5

Sällsynt villa i barnvänliga Årsta. Lättskött hörntomt i soligt sydvästläge!

Välkommen till detta välplanerade och rymliga hus i populära Årsta. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med en hörntomt fri från förbipasserande biltrafik. Huset erbjuder 133 kvm boyta och 110 kvm biyta samt separat garage. Baksidan ligger i soligt sydvästläge med ett generöst altandäck och en härlig trädgård som delvis vetter mot trevlig allmänning. Här kan ni njuta av både avkoppling och umgänge. Solen finns på tomten från tidig morgon till sen kväll. På taket har solceller installerats och på tomten har bergvärme installerats för att hålla nere driftskostnaderna.

Planlösningen på entréplanet ger er välkomnande hall med gott om plats för avhängning, kök med tillhörande matplats och utgång till den härliga altanen och trädgården, rymligt vardagsrum med fönsterpartier i tre väderstreck, badrum med badkar och två bra sovrum. En trappa upp finns allrum, två sovrum, badrum samt master bedroom. I källaren finns gillestuga med kakelugn, kontorsrum, hobbyrum och tvättstuga med dusch. En separat ingång till källaren möjliggör verksamhet. Trädgården är lättskött och här finns goda möjligheter att odla för den som har det intresset. Här finns bland annat jordgubbar, hallon, rabarber, äppelträd, plommonträd, hägg och vindruvor. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med nära till lekplats, skolor, förskolor samt Gränby Centrum. Nära till goda busskommunikationer och för den bilburne pendlaren nås E4:an snabbt.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad