Kommande bostad

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

John Ericssonsgatan 16, 6tr

  • price tag icon 4 259 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 259 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1934
John Ericssonsgatan 16, 6tr

Vindsvåning på nedre Kungsholmen med terrass och fungerande eldstad

Välkommen till denna fantastiska vindsvåning med mycket charm och karaktär. När du kliver in genom dörren kommer du genast att imponeras av de synliga takbjälkarna som ger en rustik och exklusiv atmosfär. Denna detalj skapar en unik kontrast mot den moderna inredningen och ger en känsla av tidlöshet.
En av de verkliga pärlorna i denna vindsvåning är den rymliga terrassen, som erbjuder en hisnande utsikt över de vackra takåsarna på nedre Kungsholmen. Här kan du njuta av soliga morgnar, avkopplande eftermiddagar och härliga kvällar under stjärnorna.
Terrassen blir det perfekta utomhusrummet för sociala sammankomster eller för att bara koppla av och njuta av lugnet. Dessutom finns det en mysig eldstad där du kan skapa en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar.
Köket är fullt utrustat, och har gott om plats för ett matbord där du kan samlas med familj och vänner för härliga middagar och minnesvärda stunder. Den öppna planlösningen skapar en naturlig flow i bostaden och gör att du kan vara en del av samtalet även när du förbereder maten.
Det rymliga sovrummet är en fristad av lugn och ro, med generösa garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymme för dina kläder och tillhörigheter. Intill sovrummet finns ett angränsande rum som kan användas som en barnkammare för att skapa den perfekta familjemiljön, eller som ett inspirerande arbetsrum för dig som behöver en produktiv och fokuserad arbetsplats.
Denna vindsvåning är en pärla i hjärtat av nedre Kungsholmen och erbjuder inte bara en unik bostadsupplevelse, utan även närhet till stadens puls och det bästa som Stockholm har att erbjuda. Med sin charmiga inredning, rymliga terrass och praktiska layout är denna vindsvåning det perfekta valet för dig som söker det bästa av både stadsliv och avkoppling.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt bad- och parkliv. Norr Mälarstrand erbjuder härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Petite France, Orangeriet och AG. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och för att inte glömma den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Ett flertal förskolor och skolor finns i närområdet. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. Endast ca 15 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda Express.

Intresseanmälan
Erik Lundkvist
Ansvarig mäklare

Erik Lundkvist

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Erik

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från John Ericssonsgatan 16, 6tr, Kommande i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad