Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

John Ericssonsgatan 15

Slutpris: 4 250 000 kr

John Ericssonsgatan 15

- Låg avgift
- Optimalt planerad
- Eftertraktad adress
- Gemensam takterrass med magisk utsikt

Varmt välkommen till denna trevliga förening med stark ekonomi och goda intäkter från kommersiella lokaler. Föreningen är lågt belånad och äger marken.
I föreningen kan du njuta av lugnet på den mysiga innergården som erbjuder grillmöjligheter eller varför inte njuta av utsikten från den gemensamma takterrassen?

Denna underbara lägenhet, belägen på John Ericssonsgatan 15, bjuder på en harmonisk atmosfär och en känsla av hemtrevnad. Med sin disposition är den perfekt för den som söker en mysig och funktionell bostad. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är dess charmiga detaljer. Här finner du vackra trägolv som skapar en varm och inbjudande känsla, samt eleganta detaljer som ger rummen en tidlös karaktär. De stora fönstren släpper in generösa mängder naturligt ljus, vilket förstärker den luftiga och öppna atmosfären. Badrummet är fräscht, stilrent inrett och det är förberett för tvättmaskin.

John Ericssonsgatan 15 ligger centralt med närhet till Kungsholmstorg, Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom butiker, affärer, caféer, barer och restauranger. Ett kort avstånd bort finner man Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess idylliska strandpromenad samt populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Trattorian. För härliga bad, friluftsliv och andra rekreationsmöjligheter finns Rålambshovsparken. Runtom Kungsholmen finns även utmärkta promenad- och joggingmöjligheter samt närhet till Kronobergsparken och Pontonjärparken. På gångavstånd finns goda kommunikationer till T-banestationen Fridhemsplan (blå och grön linje) och till Rådhuset (blå linje).

Denna bostad är en plats där man kan känna sig hemma med sin perfekta kombination av funktionalitet och charm.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från John Ericssonsgatan 15, Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad