Såld

Kungsholmen, Stockholm

John Bergs Plan 2

Slutpris: 5 550 000 kr

John Bergs Plan 2

-Högt läge med balkong i öppet och soligt söderläge
-Hörnlägenhet
-Stabil förening som har låg belåning och äger marken
-Diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten
-Charmigt 30-tal
-Mycket god förvaring
-Nyttjas som 2,5:a

Varmt välkomna till en enastående 2,5:a i gavelläge med god disposition, väl tilltagen takhöjd och vackert ljusinsläpp. Bostaden erbjuder tjusiga egenskaper från byggåret, exempelvis i form av stora fönsterpartier och fiskbensmönstrad parkett. Den tilltalande funktionalistiska stilen genomsyrar bostaden, som kombinerar en känsla av 1930 med modern praktiska lösningar. Den smarta planlösningen skapar möjligheten för social samvaro. Det finns dessutom mycket goda möjligheter till förvaring i olika delar av lägenheten. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Här bor ni i en stabil förening som äger marken. Den har låg belåningsgrad om endast 2527 kr/kvm (per 2020 årsredovisning). Stambyte genomfördes 1994/95. Stamspolning utfördes 2018 och OVK genomfördes 2021.
På Kungsholmens nordöstra del finner du ett lugnt och trivsamt område med närhet till vatten och grönområden.
Här bor du ett stenkast från Hornsbergs mysiga badbryggor och härliga promenadstråk. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!
Med bekvämt gångavstånd når du Fridhemsplans puls med ett stort utbud av butiker och restauranger. Minuter bort finner du även utmärkt närservice med bl.a. ICA Maxi, systembolaget och apotek. För den träningssugna finns både Friskis & Svettis och Sats i området. Mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blåa linje som tar dig till city på endast 5 minuter.

För mer information, kontakta ansvarig mäklare David Garrett:
0760-524600
david.garrett@widerlov.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från John Bergs Plan 2, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad