Såld

Karlsdal, Västerås

Johanneshöjden 2

Slutpris: 2 975 000 kr

Johanneshöjden 2

Våning 13 med Mälarutsikt!

Varmt välkommen till Johanneshöjden 2 och denna totalrenoverade fyrrummare på våning 13!

- Totalrenoverad 2022
- Två badrum varav ett med tvättmaskin
- Panorama över Västerås
- Stabil förening

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med klinkergolv, tre rogivande sovrum i olika storlekar, två helkaklade badrum med lyxiga materialval och tvättmaskin i ett, ett socialt och praktiskt kök med köksö samt ett vardagsrum med härligt ljusinsläpp via fönsterpartier och med utgång till en inglasad balkong med enastående utsikt över Västerås och Mälaren.

Bostaden ligger i attraktiva Karlsdal med gångavstånd till Västerås City, Centralstation och Mälardalens Universitet. Snabb access till E-18 och kopparlunden där du finner gym, restaurang och bageri. Närhet till till förskola, lekparker och vackra grönområden i närområdet.

BRF Johanneshöjden är en stabil förening med god ekonomi där bredband och br-tillägg ingår i avgiften.

Välkommen på visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad