Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 93

  • price tag icon 3 719 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 650 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 45 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 719 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Johannesbäcksgatan 93

Modern och stilren tvåa med all bekvämlighet att önska!

Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa med genomgående stilrena materialval färdigställt år 2018!

Planlösningen erbjuder ett ljust allrum med öppen planlösning mot köket med matplats för ca 4 personer. Köket har grå slätlackerade luckor och samtliga vitvaror är i rostfritt stål ifrån Siemens. Lägenheten har en genomgående vitpigmenterad trestavparkett och ljusgråa väggar. Här finns även sovrum med garderober och ett fräscht, stort badrum med modernt klinkergolv i terazzoimitation, dusch bakom glasvägg, tvättmaskin, torkmaskin samt torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovanför. Fantastiskt rymlig balkong med förmiddagssol mot den lugna innergården.

Längst ner i huset finns parkeringsgarage samt ett källarförråd som lägenhetsinnehavaren disponerar.

I salabacke bor du med direkt närhet till all tänkbar service. Ett stenkast från boendet ligger det ständigt växande Gränby Staden med närmare 120 butiker och ett gediget restaurangutbud som de kommande åren dessutom kommer att utökas med ännu mer kultur, service och såklart en mängd nya butiker. Uppsala centrum når du bekvämt med cykel eller buss.

Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna möjlighet!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Johannesbäcksgatan 93, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad