Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 86B

Slutpris: 1 695 000 kr

Johannesbäcksgatan 86B

Trivsam tvåa med solig balkong

Välkommen till Johannesbäcksgatan 86B och denna väldisponerade tvåa med balkong i soligt västerläge mot innergården. Belägen i populära Salabacke med absolut närhet till Gränby centrum med all tänkbar service samt endast en kort cykeltur till city!

Mycket bra planlösning med stamrenoverat badrum 2010-2011, ljust kök med matplats framför fönster, stort vardagsrum samt rymligt sovrum med inbyggda garderober och utgång till balkongen. Lägenheten erbjuder gott om förvaring via platsbyggda garderober i både hall och sovrum. Till lägenheten hör två förråd.

Lägenheten har ett attraktivt läge i Salabacke med gröna innergårdar mellan huskropparna med lekplatser och sittgrupper. Den omedelbara närheten till Gränby köpstad ger ett rikt utbud av affärer, restauranger, caféer, bio mm. Enkel anslutning till E4:an för den som bilpendlar och bra bussförbindelser samt cykelvägar till City.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Johannesbäcksgatan 86B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad