Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 84A

Slutpris: 1 580 000 kr

Johannesbäcksgatan 84A

Optimalt planerad lägenhet i bra skick med trevlig balkong och låg avgift!

Välkommen till en trevlig och yteffektiv 2:a i en stabil förening med låg avgift. Lägenheten håller genomgående fint skick med modernt kök, stamrenoverat badrum och fina ytskikt. Här bor du i en ljus lägenhet med stora fönsterpartier och härlig balkong. Planlösningen erbjuder hall med gott om förvaring i klädkammare och garderob. Sovrum med plats för dubbelsäng och annat önskvärt möblemang. Rustat kök med bra arbetsytor. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soff- och matgrupp samt utgång till rymlig balkong.

Stabil förening med låga månadsavgifter, stamrenoverad fastighet (2010-2011), tvättstugor, cykelförråd och trevlig parkliknande innergård med utemöbler och grillmöjligheter.

Johannesbäcksgatan ligger i populära Salabacke, här bor du centralt med närhet till Gränby centrum för alla typ av shopping och livsmedel. Med en enkel cykeltur tar du dig smidigt till resecentrum och stadskärnan. För dig som pendlar går bussen ofta och med bil kommer du snabbt till större trafikleder. Kort kö till föreningens parkeringsplatser (el-plint, utan el-plint och garage, separat kösystem tillämpas).

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Johannesbäcksgatan 84A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad