Såld

Salabacke, Uppsala

Johannesbäcksgatan 80C

Slutpris: 1 535 000 kr

Johannesbäcksgatan 80C

Fin lägenhet med balkong i fritt läge

Välkommen till denna välplanerade och fina lägenhet. Lugnt belägen i välrenoverad byggnad. Lägenheten erbjuder hall med klädavhänging. Ljust kök med matplats, stamrenoverat badrum och ett stort vardagsrum med utgång till en trevlig och ljus balkong i fritt läge.

Här bor ni i en mycket stabil och välskött förening med trevlig gårdsmiljö. Perfekt pendlarläge där du smidigt når på- och avfart till E4:an, cykelavstånd till resecentrum och Uppsalas stadskärna där det finns ett brett utbud på restauranger och service, de täta bussturerna kan ta dig både in till city men även ut till klipporna med sol och bad i Östhammar/Öregrund. Från bostaden har du även bekvämt promenadavstånd till Uppsalas populäraste köpcentrum Gränby centrum där har du all tänkbar service.

Anmäl ditt intresse idag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Johannesbäcksgatan 80C, Såld i Salabacke, Uppsala

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad