Såld

Sunnersta, Uppsala

Järpvägen 39E

Slutpris: 4 695 000 kr

Järpvägen 39E

Parhus i helt obelånd brf!

Väldisponerade parhus som nu upplåts som bostadsrätt i obelånad bostadsrättsförening. Bli först att flytta in i bostad som byggdes 2022, tre av fyra bostäder är sålda. Möjlighet finns till snabb inflyttning. Lugnt belägen och angränsar mot park.

Bostäderna är 120,5 kvm fördelat på två plan och består av fem rok varav fyra sovrum samt två badrum. Uteplats i söderläge. Två parkeringsplatser ingår för varje bostadsrätt och föreningen har en gästparkering på tomten. Ett kallförråd kommer finnas till varje bostad.

Sunnersta erbjuder lugna och idylliska kvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Sunnerstaskolan samt flera förskolor finns på promenad- och cykelavstånd. Det är varken långt till fiske, bad, båtliv eller friluftsliv. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i slalombacken. Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Nära till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city.

OBS! Bilderna är från likadan lägenhet på Järpvägen 39B.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Järpvägen 39E, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Järpvägen 39E, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad