Till salu

Järlåsa, Uppsala

Järlåsa 44A

  • Friliggande villa
2 975 000 kr
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 112,3 m2 boarea
  • 1 325 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2024
Järlåsa 44A

Nybyggt enplanshus i Järlåsa kyrkby

Upptäck ditt drömhem bara 20 minuter från Uppsala! Denna nybyggda enplansvilla, belägen på en fridfull liten gata med en rogivande utsikt mot Järlåsa Kyrka, erbjuder en perfekt kombination av lugn och bekvämlighet. Omgiven av vacker natur och ett harmoniskt landskap, finner du här ett hem som utstrålar trivsel och stil. Det finns närliggande sjöar, som t.ex. Bredsjön, 3 km. Siggeforasjön med strand - 10 min med bil.

En obebyggd tomt ligger bredvid fastigheten och kan ingå i affären mot tillägg enligt överenskommelse. Denna tomt, som är ungefär lika stor, är skogsbeklädd med bl a ett antal vackra björkar. Den tomten är även förberedd för anslutning av avlopp till reningsverket. Se tomtkarta bland bilderna.

Villan har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett, där det är öppet till takås med synliga bjälkar och högt i tak, vilket skapar en rymlig och inbjudande atmosfär. Med tre ljusa sovrum, ett stort badrum som också fungerar som tvättstuga samt en separat wc, finns allt du behöver för ett bekvämt boende.

Från köket når du en altan i perfekt söderläge och tomten där det är nysådd gräsmatta. I övrigt ger tomten dig möjlighet att sätta din egen prägel på trädgården. I Järlåsa kyrkby bor du nära naturen och med närhet till lokala bekvämligheter som livsmedelsbutik, restauranger och bensinstation. Dessutom har du bara en kort bilresa in till Uppsala city, med dess rika serviceutbud och nöjesliv.

Med bra kommunikationer och nära till busshållplats som tar dig både till skolan i Järlåsa by och in till Uppsala, är detta hemmet för dig som söker en perfekt balans mellan landsbygdens lugn och stadens bekvämligheter. Välkommen hem!

Kontakta mäklaren för visning!

Intresseanmälan
Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika
Beyar Hajo
Assisterande mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostad

Ekonomi

Planlösning från Järlåsa 44A, Till salu i Järlåsa, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad