Såld

Järla sjö, Nacka

Järla Gårdsväg 24

Slutpris: 4 600 000 kr

Järla Gårdsväg 24

Charmig gavelbostad i vackra Järla sjö

Charmig vindsvåning på badrocksavstånd till Järlasjön.
Toppfin bostad med karaktär och fantastisk takhöjd upp till 4,2 meter, högst upp i huset. Härligt gavelläge som ger ett vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck med både egen terrass och balkong! Otroligt smart planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter.

Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter, på golvet ligger praktisk klinker med golvvärme. I anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med takhöjd på 3,8 meter inredd med elfa-system.
Stort ljust kök med gott om förvaring i skåp som går ända upp till tak och stora arbetsytor på bänkskiva i svart sten. Plats för matbord för 4-6 personer vid fönstret.
Från köket når man balkongen, här njuter du av frukosten i den värmande morgonsolen.
Vardagsrummet har en härlig rymd och har plats för soffa och tv-möbel, härifrån når du terrassen med härlig eftermiddag- och kvällssol, Terrassen är väldigt rymlig och har plats för både loungemöbler, blommor och växter.
Stilrent badrum med komfortgolvvärme, takfönstret ger ett härligt ljusinsläpp och känsla av rymd. Badrummet är utrustat med wc, dusch, tvättmaskin och torktumlare.
Smart planerat sovrum med platsbyggt elfa-system. Rymligt loft som man når via en riktig trappa med inbyggd LED-belysning, loftet har en takhöjd på 1,60meter, här finns plats för en säng eller en arbetsplats.

Bostaden har ett genomgående toppfint skick med vitmålade väggar och tak, på golvet ligger ekparkett utöver hall och badrum som har klinker med golvvärme.

- Vindsvåning
- Gavelläge med fönster i tre väderstreck
- Takhöjd upp till 4,2 meter
- Egen balkong och stor terrass
- Badrocksavstånd till Järlasjön
- Bra kommunikationer med bussar, saltsjöbanan och kommande tunnelbana
- Gångavstånd till Nacka Forum och Sickla Köpcenter – nära till allt. Bad, shopping, kommunikationer, naturområden och parker.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Paul Karlström
Assisterande mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Järla Gårdsväg 24, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad