Till salu

Järla sjö, Nacka

Järla Gårdsväg 13

4 995 000 kr
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 440 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Järla Gårdsväg 13

Ljus gavellägenhet med en stor härlig altan i söder inramad av grönska

- Stor härlig altan med plats för grill matbord och loungemöbler
- Njut av solen från morgon till kväll på altanen som är vackert inramad av syrenhäck
- Ljus gavellägenhet med bra planlösning med kök öppet mot vardagsrum
- Badrocksavstånd till badbrygga och glittrande vatten
- Bra förening med god ekonomi

Välkommen till en mysig trea med en stor uteplats i söder som vackert ramas in av en blomstrande syrenhäck. Det är sällan dessa perfekt planerade bostäder saluförs så missa inte chansen. Här kan du njuta med familj och vänner i din fint inramade uteplats. Ett fint kök som avgränsar vardagsrummet med utsikt över föreningens lugna innergård och plats för matplats upp till 6 personer. Vardagsrum med en naturlig plats för soffa och fåtölj. Två sovrum målat i fin kulör och plats med dubbelsäng och skrivbord samt övrig möblering. Ena sovrummet har en platsbyggd garderobsvägg och det andra har fönster i två väderstreck. Helkaklat badrum med torktumlare/tvättmaskin och en praktisk arbetsbänk ovan. Intill hallen en klädkammare/förrådsrum.

Områdesbeskrivning
Trevligt läge i populära Järla Sjö, ett område med mysig småstadskaraktär men även närhet till Citypulsen. Idylliskt och naturnära område med Järlasjön runt knuten och Pumphuset i kvarteret. På bara några minuter går man ner till badbryggor och strandpromenad. Järla Sjö är en levande småstad med gator, gränder, restauranger mm. Barnvänliga gröna gårdar mellan husen. Härliga promenadstråk finns längs områdets brygga, runt Järlasjön och Sicklasjön. Nära Järla Sjö finns Hellasgården med dess friluftsliv, många bra förskolor och skolor så som Noblaskolan, men också Järlasjön med dess bad, kräftfiske, båtliv och många aktiviteter på isen vintertid. En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter med alla tänkbara butiker samt träningsmöjligheter och stormarknad. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Det finns direktbussar och Saltsjöbanan in till Slussen men också för att ta sig vidare utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka. Möjlighet finns till externt förråd via Parkando, förråden är mellan 1,5 till 5,9 kvm och kostar från 200 kr/mån (https://jarlasjo.se/omradet-jarla-sjo/forrad/). Kabel-tv och bredband ingår i avgiften.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Järla Gårdsväg 13, Till salu i Järla sjö, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad