Kommande bostad

Järla sjö, Nacka

Järla Gårdsväg 11, Vindslägenhet

  • price tag icon 4 420 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
  • 10 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 420 kr/mån
floors icon Våning
  • 6 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2006
Järla Gårdsväg 11, Vindslägenhet

Ljus vindslägenhet 75 kvm med härlig terrass i söderläge och utsikt över Järla sjö och takåsarna

- Högt i tak
- Vindslägenhet
- Fint renoverad
- Ca 75 kvm golvyta, möjlig trea
- Stor balkong i soligt söderläge
- Högst upp med utsikt över takåsarna och hela vägen ner till sjön

Ljus och välplanerad 2,5:a (möjlig 3:a) i mycket bra skick. Representativ vindslägenhet om ca 75 kvm golvyta plus härlig terrass i soligt söderläge. Terrassen har sjöutsikt mot Järlasjön och sol från från morgon till kväll. Högst upp med fritt insynsskyddat läge och med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett bra ljusinsläpp och vacker utsikt. Stilrent renoverat kök med kvalitativa vitvaror. Helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och smakfulla materialval.

Generös takhöjd med charmiga snedtak och vackra, vitlaserade trägolv. Ytterst välplanerad med optimal planlösning. Möjlig 3:a med 2 sovrum, se gärna den alternativa planskissen för detta förslag. Bra förening där tv, bredband, värme och vatten ingår i avgiften. Badrocksavstånd från lägenheten ner till badbrygga och glittrande vatten.

Områdesbeskrivning
Trevligt läge i populära Järla Sjö, ett område med mysig småstadskaraktär men även närhet till Citypulsen.

Idylliskt och naturnära område med Järlasjön runt knuten. På bara några minuter går man ner till badbryggor och strandpromenad. Järla Sjö är en levande småstad med gator, gränder, restauranger mm. Barnvänliga gröna gårdar mellan husen. Härliga promenadstråk finns längs områdets brygga, runt Järlasjön och Sicklasjön. Nära Järla Sjö finns Hellasgården med dess friluftsliv, många bra förskolor och skolor men också Järlasjön med dess bad, kräftfiske, båtliv och många aktiviteter på isen vintertid. En kort promenad från området finns expansiva Sickla köpkvarter och Nacka Forum med alla tänkbara butiker, restauranger samt träningsmöjligheter och stormarknad. Mycket bra kommunikationer med ett par minuters promenad till tåg och buss. Det finns direktbussar in till Slussen men också för att ta sig vidare utåt Saltsjö-Boo och Värmdö. Tvärbanan går från närliggande Sickla, vilket ger en tvärkommunikation till Gullmarsplan samt Hammarby Sjöstad. Tunnelbana planeras till området år 2030. Besök gärna www.sl.se för mer information om kollektivtrafik i Nacka.

Intresseanmälan
Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Järla Gårdsväg 11, Vindslägenhet, Kommande i Järla sjö, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad