Såld

Storvreta, Uppsala

Jan Eriks väg 30

Slutpris: 4 100 000 kr

Jan Eriks väg 30

Välkommen till Jan Eriks väg 30 i trivsamma Storvreta! Villan är belägen i ett soligt läge angränsande till allmänning där barnen kan leka tryggt vid den mindre fotbollsplanen och lekplatsen. Här bor du i ett trevligt och lugnt område med närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9 och dessutom ett stort utbud av fritidsaktiviteter - perfekt för den aktiva familjen. Storvreta erbjuder även utmärkta kommunikationer med både buss och tåg. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.

Villans entréplan fördelar sig på entréhall, gäst-wc, badrum med kakel och klinkergolv, två – tre sovrum, vardagsrum med braskamin och delvis öppen planlösning mot kök med rejäl köksö. Källarvåning öppnas upp med en gillestuga/tv-rum, rymligt förråd som även används till träningsrum, ungdomsrum med dörr ut till garaget, tvättstuga med dusch och bastu.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad